Ofte stillede spørgsmål

Sådan får du adgang til Fairytell

For at få adgang til Fairytells bøger, skal du tilmelde dig et abonnement. Du kan oprette en konto på Fairytell.dk. Dernæst skal du hente vores app i App Store, Play Butik, Play Store eller Google Play og logge ind med din bruger. Du kan også vælge at betale og oprette din profil via din konto hos iTunes eller Google Play.

Vores app virker på smartphones og tablets med iOS og Android-styresystemer. Husk at du skal have adgang til internettet for at kunne anvende Fairytell.

Klik her for at hente Fairytell app’en.

Pris

Fairytell koster kun 59 kr. om måneden. For denne pris har du ubegrænset adgang til alle børnebøgerne, og I kan læse og lytte ligeså meget, I har lyst. Abonnementet betales løbende forud hver måned. Beløbet trækkes fra det kreditkort, du har indtastet i forbindelse med oprettelsen. 

Ændring af betalingskort

Ønsker du at tilkoble et andet betalingskort på, end det du tastede ved oprettelsen, kan dette gøres under ”Min profil”.

Værdikode – hvor indløser jeg dem?

Har du modtaget en Fairytell-værdikode, kan du indløse den, når du når til betaling under din brugeroprettelse.
Klik her for at indløse din værdikode.

Sådan virker bøgerne

Fairytell har et bredt udvalg af børnebøger for 0-10 årige børn. Bøgerne kan læses eller lyttes til som lydbog eller e-bog. På alle bogforsider er der angivet, om det er en e-bog eller en lydbog med et bog- eller høretelefon-ikon

Når I har valgt den bog, som I ønsker at gøre brug af, klikker I blot på bogforsiden. Afhængig af, om bogen kan opleves med lyd eller tekst (eller begge dele), kan I herfra vælge at trykke på "play-knappen” for at lytte eller blot begynde almindelig læsning. En lydbog kan sættes på pause, hvis det ønskes, og genoptages på et senere tidspunkt.

Fairytells funktioner

Vi har forsøgt at gøre Fairytell så brugervenligt som muligt. Derfor har Fairytell mange forskellige funktioner indbygget:

  1. Offline-brug; bøgerne kan opleves uden internetforbindelse. Husk blot at markere bogen som din favorit. Se hvordan nedenfor.
  2. Favorit-funktion; så du nemt kan finde frem til jeres yndlingsbøger (stjerne-ikonet i bunden).
  3. Bogmærke-funktion; så du hurtigt kan finde frem til jeres senest læste bøger (bogmærkeikonet i bunden).
  4. Benyt op til 5 enheder samtidig; du logger blot ind med samme bruger på de forskellige enheder.
  5. Vi husker, hvor du sidst var i bogen på tværs af enheder - både ved lydbøger og e-bøger.
  6. Vi husker dit login, så du kun skal logge ind første gang.

Sådan virker bøgerne offline

Alle bøger, som du ønsker at benytte offline, skal du blot markere som en ”favorit” inde i app’en. Dette gør du ved at trykke på stjerne-ikonet under den pågældende bog, I vil hente ned. Husk at sikre, at du henter bogen ned på den tablet eller telefon, du ønsker at have med på farten. Hvis du vil hente dine favoritter ned til på en anden tablet eller telefon, gå til din profil i app'en > Offline bøger > Hent favoritter. Herefter vil alle favoriter lægge sig her. Ønsker du at slette dem, vælger du blot > Slet offline bøger.

Hvis app’en fylder meget

Hvis du eller dit barn har downloadet mange bøger til offline-brug, vil app’en fylde meget på din tablet eller telefon. Du kan slette offline-bøgerne på din profil >Offline bøger >Slet offline bøger.

Virker Fairytell i udlandet?

Fairytell virker i hele verdenen! Du skal blot have internetadgang eller sikre, at dine favoritter er hentet til offline-brug. Download gerne bøgerne hjemmefra, så du sparer lidt på din dataregning.

Opsigelse

Du kan til hver en tid afmelde dit abonnement. Det løber blot til udgangen af din betalingsperiode. For at afmelde Fairytell, skal du logge ind med din bruger på Fairytell.dk. Under ”Din profil” kan du afmelde dit abonnement. Skulle du fortryde, er du altid velkommen tilbage :-)