Skip to the content

Julebag i corona-tider

Med samfundets delvise nedlukning og gode råd om at blive indendørs, giver det os masser af muligheder for at lave nogle hyggelige aktiviteter med ungerne derhjemme i den kommende tid.  Og hvad rimer mere på jul end æbleskiver, glögg og pebernødder?

Hos Fairytell har vi derfor fyldt app’en med julens bedste børnevenlige opskrifter, som er nemme at gå til, og som smager himmelsk.

Alle opskrifter er udviklet af Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, som vi har et fantastisk samarbejde med. Kirsten er specialist i mad og ernæring til børn og har altid haft som hjertesag, at børn fra første mundfuld skal opleve velsmagende mad, som dufter og smager hjemmelavet. Nydelse, som samtidig giver god næring og gode madvaner. 

Som en lille smagsprøve får du her Kirstens bedste opskrift på æbleskiver – for æbleskiver smager altså bare bedre, når de er hjemmelavede. Og så er det tilmed også et meget nemt og hyggeligt projekt at kaste sig ud i.

I app’en finder du også opskrifter på julens bedste pebernødder, børneglögg og klatkager (som drillenissen jo også elsker). Vi har testet alt herhjemme med stor succes.

Rigtig god bagelyst – og pas på hinanden derhjemme!

De bedste julehilsner

Mette

psst ... du kan finde mange flere af Kirstens fantastiske opskrifter hos Fairytell –  lækkerier til hver en sæson og højtid. Du kan læse mere om Kirsten Mikkelsen Ravnbøl her