Skip to the content

Bloggen

Hos Fairytell går vi op i bøger og godt indhold, men vi går lige så meget op i børnene og deres læseglæde. Læseglæde kommer ikke ud af den blå luft. Men hvis man sørger for at sikre, at børnene forbliver nysgerrige og lærer fordybelsens kunst, så har man en rigtig godt fundament for at skabe en læseglæde, som varer langt op i livet. Her på siden poster vores redaktør, Mette, løbende anbefalinger, deler viden, og så har vi også inspiration til gode kreative aktiviteter, så resten af kroppen også bliver stimuleret.

Rigtig god læselyst!

Efterår hos Fairytell – gå på opdagelse i den danske natur

Efteråret er farvernes fest og indbyder til ture i naturen, og den danske natur byder tilmed på masser af sjove (og gratis) oplevelser for hele familien. Suppler jeres udforskning med en spændende børnebog om dyrelivet i de danske skove, og bliv klogere på verden omkring jer.

Derfor skal du læse uhyggelige bøger med dit barn

Et helt almindeligt spørgsmål blandt forældre er, hvad kan mit barn egentlig tåle at læse? Det er et normalt ønske at ville beskytte sine børn mod frygt, risikable situationer og gys og gru. Men hvad nu hvis dit barn elsker uhyggelige historier? Læs med her, og bliv klogere på, hvilken positiv effekt uhyggelige fortællinger kan have på vores børn.

5 sikre børneboghits til efterårsferien

Efterår er lig med hygge, ild i brændeovnen og gode historier. Mangler dine børn nogle nye, spændende bøger til efterårsferien? Her har jeg samlet 5 bud på skønne bøger til både store og små læseheste. 

7 tips til mere læsning i hverdagen

Læsning handler om evnen til at fordybe sig – noget som i den grad bliver sat på prøve i disse moderne tider, hvor sociale medier konstant trækker opmærksomheden væk. Få 7 tips til mere læseglæde i hverdagen.

Sådan skriver du et eventyr

Eventyr kan have alle former og farver, men de har alligevel nogle ting til fælles. Dem skal vi lære mere om her.