Skip to the content

FAIRYTELL LUKKER

Spørgsmål og svar omkring lukningen af Fairytell

Hvorfor har vi valgt at lukke Fairytell?

Fairytell er blevet opkøbt af Podimo og derfor vælger vi at lukke Fairytell app’en for at fokusere på det der nu hedder Podimo Børn.

Vi er glade for at blive en del af et dansk firma med et solidt værdigrundlag som Podimo, og tror på at vi sammen kan bringe kvalitetsindhold og læseglæde til mange flere børnefamilier verden over.

Fortsættelse følger! 

Hvornår lukker Fairytell?

Fairytell lukker ned den 31. december 2021

Hvad indebærer dette for mig som medlem hos Fairytell

Hvis du har et aktivt medlemskab hos Fairytell udløber dette automatisk i slutningen af November, du vil fortsat have adgang til app’en indtil den lukkes helt d. 31 December, men uden yderligere betaling.

Hvad sker der hvis jeg har et Fairytell abonnement via App Store eller Google Play Store?

Har du et abonnement via App Store eller Google Play store bliver dit abonnement automatisk opsagt i november, men du har fortsat adgang til Fairytell i december – uden at det koster dig noget.

Hvorfor kan jeg ikke registrere mig til Fairytell nogen steder?

Fra d. 29. September er det ikke længere muligt at tegne et medlemsskab til Fairytell, heller ikke via App Store eller Google Play

Hvad med min gratis prøveperiode, hvis den løber over d. 31. december?

Da app’en lukker d. 31. december, vil du ikke kunne gøre brug af din gratis prøveperiode efter denne dato. Fairytell refunderer ikke dage udover denne dato, du har tilbage.

Hvad sker der med mine personlige oplysninger 

Alle dine oplysninger bliver slettet fra vores systemer d. 31. januar 2021.

Kan jeg stadig kontakte kundeservice?

Fairytells kundeservice kommer til at være åben indtil d. 31. januar 2021. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til support@fairytell.dk

Hvad sker der med Fairytell app’en efter den 31. december 2021?

Hvis du har app’en installeret på en telefon eller tablet vil den fortsat blive der, men der vil ikke komme opdateringer og alt indhold vil blive fjernet. Du skal derfor selv sørge for at afinstallere Fairytell fra dine devices.